60 45 60 96 anna@krzton.dk

Parforhold i krise? – parterapi i Aalborg

I ethvert parforhold er det meget almindeligt at opleve uenigheder. Når problemer i parforholdet til gengæld begynder at fratage den grundlæggende glæde ved forholdet, kan det være en god ide at overveje parterapi for at bringe forholdet til et bedre sted. Dette kan foregå gennem et samtaleforløb med en professionel psykolog.

Krise i parforholdet

I parforhold opstår der til tider større kriser som følge af bl.a. utroskab og andre voldsomme svigt. I sådan en situation kan man som par akut have brug for hjælp og rådgivning udefra til at bearbejde krisen. Her kan en uddannet psykolog gennem parterapi hjælpe jer med henblik på at bane vejen for en reetablering af et godt parforhold.

Samlivsproblemer

Samlivsproblemer kan opstå i mange forskellige former og situationer. Oplever I som par vedvarende at have svært ved at kommunikere med hinanden, hvor glæde og trivsel udebliver, kan parterapi være en måde at investere i jeres parforhold.

I et samtaleforløb om problemer i parforholdet har begge parter en enestående mulighed for at få støtte og hjælp til at udøve en aktiv indsats i forhold til at forbedre situationen. Begge parter vil kunne komme til orde og formulere nogle fremtidige perspektiver på, hvilket nyt sted de gerne vil bringe parforholdet hen.

Som par er det uundgåeligt at støde på situationer, som kan give samlivsproblemer. Med psykologisk rådgivning kan en krise i parforholdet dog blive vendt til, at man sammen kommer styrket ud på den anden side.

Parterapi i Aalborg

Hvert enkelt parforhold er et enestående parforhold, som også har sine enestående problemer. I min parterapi tager jeg altid udgangspunkt i jeres konkrete livssituation og aktuelle problemstillinger for derigennem at hjælpe jer til en bedre kommunikation, således at det kan bringe jer tættere på hinanden igen.